Všechno hezké jednou končí, a tak končím i tady.

Utekla jsem na My life´s ridiculous

Diskografie

16. srpna 2009 v 19:01 | AngEl |  Three Days Grace

Jako Groundswell

1995: Wave of Pupular Feeling /CD/

1995: Eddie /singl/

1995: Poisont Ivy /singl/

1995: Stare /singl/

Jako Three Days Grace

2000: Three Days Grace Demo /EP/
  • Track List: TV /3:19/; In Font of Me /2:58/; This Movie (ft.Trevor McNevan z Thousand Foot Krutch) /4:00/
  • V tu samou dobu byli nahrány i písničky My Own Life a Like This (první verze písničky Born Like This); na EP nejsou, jak je vidět =O)

2003: Three Days Grace /CD/
  • Obsahuje 12 písniček jako jsou třeba Just Like You, I Hate Everithing About You, Home, Are You Ready?
  • celková délka je 44:22
Three Days Grace

2003: I Hate Everything Anout You /singl/
  • délka je 3:51
  • vyšlo 21. října 2003

I Hate Everything About You

2004: Just Like You /singl/
  • délka je 3:06
  • vyšlo 15. června 2004
  • je o tom jak žít svůj život
Just Like You

2004: Home /singl/
  • délka je 4:20
  • vyšlo 14. prosince 2004
Home

2004: Wake Up /singl/

2004: Rolling Stone Original: Three Days Grace /EP/
  • Track list: Drown; I Hate Everything About You; Just Like You; Wake Up
  • Akustická nahrávka, vyrobená kapelou a časopisem Rollling Stone
  • vyšlo krátce před jejich turné
2006: One X /CD/
  • obsahuje 12 písniček (Pain; Never Too Late; Animal I Have Become; Get Out Alive)
  • celková stopáž je 43:45
  • vyšlo 13. června 2006

One X

2006: Animal I Have Become /singl/
  • délka je 3:51
  • vyšlo 25. dubna 2006
Animal I Have Become=

2006: Pain /singl/
  • délka je 3:22
  • vyšlo 14. listopadu 2006
Pain

2007: Never Too Late /EP; singl/
  • délka 3:29
  • vydáno 19. června 2007
  • EP obsahuje navíc ještě music video a akustickou verzi

Never Too Late

2007: Riot /singl/
  • vyšlo v listopadu 2007
  • délka je 3:27

2009: Break /singl/
  • vyšel 1. září 2009

Break


2009: Life Starts Now /CD/
  • vyjde 22. září 2009
Life Starts Now




»copyright by AngEl; kopítujte se zdrojem ..!!«
information from Wikipedia

 


Komentáře

1 ewelyn-best ewelyn-best | Web | 18. srpna 2009 v 1:38 | Reagovat

ahoj. máš super blog. budem rada, keď sa zapojíš do súťaže na mojom blogu: http://ewelyn-best.blog.cz/0908/sutaz
p.s. three days grace su super a teším sa na ich nový album

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
pics from DevintArt&Daemon(obaly knih); brushe buď nevim odkud, nebo od Blanch z LC, anebo od goodfriend; fonty: ginga, el!font gothic, vtks revolt, times new roman, a charming font; text v záhlaví z písničky Marilyna Mansona If I Was Your Vampire
»copyright by AngEl 2008 - 2010«